28.10.2021 r. Jak co tydzień, w naszej świetlicy odbyły się zajęcia kulinarne. Tym razem postawiliśmy na pasty do kanapek. Wykonaliśmy trzy różne pasty – z jajek i zielonego groszku oraz twarogową. Dodatkiem do past wytrawnych były prażone nasiona dyni i słonecznika oraz suszone pomidory z bazylią, natomiast do twarogowej pasty na słodko dodaliśmy owoce, bitą śmietanę i dżem truskawkowy. Dzisiejsze kanapki były nadzwyczaj smakowite.
Małgorzata Skrocka
![Klasa szkolna. Uczniowie przy stolikach przygotowują kanapki. Na stole leżą produkty spożywcze.](https://spjudziki.oleckoedu.pl/wp-content/uploads/2021/10/k-1-1-600x600.jpg)
![Klasa szkolna. Na stoliku leżą produkty spożywcze do przygotowania kanapek.](https://spjudziki.oleckoedu.pl/wp-content/uploads/2021/10/k-2-1-600x600.jpg)
![Klasa szkolna. Przy stoliku siedza i stoją uczniowie. Przygotowują kanapki.](https://spjudziki.oleckoedu.pl/wp-content/uploads/2021/10/k-3-1-600x600.jpg)
![Klasa szkolna. Przy stole stoją uczniowie i przygotowują kanapki.](https://spjudziki.oleckoedu.pl/wp-content/uploads/2021/10/k-4-1-600x600.jpg)